Ognjen Vukojević o Luki Modriću: Upravo igra u životnoj formi, ovo je zadnja prilika generacije

Foto: fah

Ognjen Vukojević bio je jedan od omiljenih Modrićevih suigrača u Dinamu, ali i u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam je li on to tako rekao, ali znam da je Luka, kad sam ja bio u igri, imao maksimalnu slobodu u kreaciji jer je znao da mu je situacija iza leđa potpuno pod kontrolom. Naime, moja zadaća bila je oduvijek biti Luki iza leđa; na povratnoj lopti, kako bih mogao odmah okrenuti stranu, ali i spriječiti eventualnu kontru suparnika. Na taj način sada iza Luke u Realu djeluju Kroos i Casemiro”, kaže Vukojević u razgovoru za Večernji list.

“Bili smo nekako oduvijek međusobno vezani pa smo tako 2008. godine zajedno odigrali oproštajnu utakmicu u Maksimiru protiv Rijeke i slavili čak 6:1. Bila je to utakmica koju pamtim kao posljednju veliku simbiozu Dinamovih igrača i Bad Blue Boysa. Po završetku utakmice bili smo se popeli vatrogasnim stepenicama na sjevernu tribinu i slavili s navijačima, pjevali, veselili se naslovu prvaka. Otrčali smo i počasni krug s peharom, a Modrića na rukama iznijeli s travnjaka. Bila je to predivna slika šampionskog slavlja”, poručuje.

Nejasno je zašto nikako Modrić ne dolazi do velikog rezultata s reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi neuspješno već godinama tražimo odgovor na to pitanje. Nadam se da ga poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji nećemo više postavljati jer osjećam da će ondje reprezentacija napraviti veliki rezultat. Držim da je to posljednja šansa ove generacije, da će to biti šlag na torti velike Modrićeve karijere jer Luka upravo igra u životnoj formi. A za mene bi veliki rezultat bio i plasman u četvrtfinale SP-a”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.