Olimpijske igre: Hrvatska visoko na ljestvici medalja u Tokiju

Tokio, 01.08.2021 - Hrvatski jedrilicar Tonci Stipanovic (35) osvojio je srebrno odlicje u klasi Laser na olimpijskoj regati u Enoshimi. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

U dalekom Tokiju završen je još jedan Olimpijski dan, i Hrvatska nastavlja po starom, iako jesen nije stigla, posljednji mjesec ljeta je ispred nas, nastavlja s berbom. Dakako, govorimo o berbi medalja. Naime, Hrvatska je zahvaljujući sjajnom Tončiju Stipanoviću stigla do svoje sedme medalje te zasad ima tri zlata, dva srebra i dvije bronce, svi u Hrvatskoj uvjereni su, ne bez osnova, da se tu nećemo zaustaviti. Hrvatska je, dakako, jedna od najuspješnijih zemalja ovog dijela Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Dakle, nastavljene su borbe za medalje, a nakon današnjih borbi SAD se popela na 59 medalja od čega je 20 zlatnih. Kina ima 51 medalju, ali 24 zlatne, dok je treći Japan sa 31 medaljom i 17 zlatnih. Nizozemska je stigla od četvrtog zlata i 17 medalje te je ušla u TOP deset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.