Olmov otac otkrio koliko Dinamo traži za svog najboljeg igrača

Zagreb, 20.08.2019 - Slu?beni trening nogometa?a Dinama pred prvu utakmicu 4, pretkola Lige prvaka protiv norve?kog Rosenborga.Na slici Dani Olmo. foto HINA/ Tomislav Pavlek/ tp

Dani Olmo pred odlaskom je iz Dinama, što je već nekoliko puta rekao, a i njegov otac poručio je kako im je cilj napustiti HNL ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je talijanskim medijima kako Dinamo za svog najboljeg igrača traži čak 40 milijuna eura.

“Nebitna je liga, zanima nas projekt tog kluba. Projekt mora biti poput onog kakav nam je Dinamo ponudio prije pet godina. Moj sin želi igrati. Ako ga Real Madrid i Barcelona žele dovesti na klupu, onda to nećemo prihvatiti”, jasan je otac.

Koliko je do sada poznato najveće su ponude dali Bayern i Everton – 28 milijuna eura. No, u Dinamu je pala odluka kako Olma neće prodati do završetka kvalifikacija za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.