Optimistični Mislav Oršić nakon remija na Maksimiru: ‘Imamo OK rezultat, sigurno možemo proći Ferencvaros’

Foto: fah

Nogometaši Dinama, nažalost, nisu uspjeli na Maksimiru svladati mađarski Ferencvaros u 1. utakmici 3. pretkola Lige prvaka. Modri su krenuli sjajno, stvorili nekoliko prilika, već u sedmoj minuti preko Danija Olma poveli, a onda su stali, u drugom dijelu presudnih je bilo petnaestak minuta tijekom kojih su se Mađari uspjeli nametuti te na kraju doći do sre(p)tnog izjednačenja. Završilo je 1:1, a redom su igrači Dinama, uključujući i trenera Bjelicu, optimistični uoči uzvrata u Mađarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, kako smo već pisali, loš rezultat Modrih komentirali su i sami igrači, jedan od njih je i Mislav Oršić, koji je odigrao jednu slabu utakmicu i očito nije imao svoj dan. Bio je čak u prilici da donese Modrima pobjedu.

”Imamo OK rezultat za dalje. Bit će to OK premda nemamo iluzije da nas čeka lak posao, opasni su, ali sigurno ih možemo proći. Da, iznenadila me lopta nakon Majerovog slobodnjaka. Njihov golman je izašao pa stao, zato sam onako iskosa, ali iz blizine glavom promašio tu šansu”, poručio je Mislav Oršić nakon remija na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.