Oršić potpisao novi ugovor: Shvatio sam poruku navijača

oršić
Foto: fah

Nakon što se protekla dva tjedna nagađalo kako će jedna od najvećih zvijezda Modrih napustiti klub, danas je Dinamo objavio kako je Mislav Oršić potpisao novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak bajkovite zagrebačke nogometne priče u povijesnom preokretu protiv Tottenhama, Mislav Oršić u tri i pol sezone ispisao zlatnu klupsku povijest, a danas je produljio vjernost Dinamu potpisavši novi ugovor.

– Današnji dan poseban je trenutak za mene. To je potvrda svega što sam pružio klubu u protekle tri i pol godine. Kroz nekoliko posljednjih dana osjetio sam nešto što ni u najljepšim snovima nisam mogao očekivati, takvu želju ljudi u klubu kao i navijača da ostanem u Dinamu, u klubu za koji navijam od svog rođenja. Od srca im svima zahvaljujem na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Oršić na ponudu iz Engleske i iskreno priznao:

– Isto tako, moram se osvrnuti na ponudu Burnleyja. Ne mogu sakriti niti želim demantirati moju želju za prelaskom u engleski klub. Premier liga je vrh ligaškog nadmetanja u svijetu. Bio sam spreman dati sve od sebe da pokušam pomoći Burnleyju da i sljedeće godine igra Premier ligu. Tko god je igrao nogomet ili je aktivan navijač i pratitelj nogometa razumije o čemu pričam. Ipak sportski razlog i stavljanje šlaga na tortu moje karijere željom kluba da ostanem i donesenom odlukom razumio sam i shvatio poruku meni, a i navijačima našeg kluba.

Najavio je i pohod na naslov:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idemo po naslov! Dat ću sve od sebe do zadnje sekunde boravka u klubu, kao što sam davao do sada. Nogomet i moja karijera su apsolutni primjer da je u nogometu sve moguće, snovi se ispunjavaju ako daješ sve od sebe, bez obzira na prepreke. Nema predaje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.