Osam golova: Kijevski Dinamo i Domagoj Vida vodili 3:0 i na kraju nisu pobjedili

Foto: Twitter

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida odigrao je čitavu utakmicu za Dinamo iz Kijeva koji je u utakmici 11. kola ukrajinskog prvenstva odigrao 4-4 na gostovanju kod Zarje iz Luganska u utakmici igranoj u Zaporožju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je na poluvremenu vodio sa 3-0, no domaći su u 80. uspjeli poravnati na 3-3, a samo dvije minute potom Kijevljani su stigli do nove prednosti, ali niti nju nisu uspjeli zadržati do kraja.

Josip Pivarić zbog ozljede nije konkurirao za nastup u dresu Dinama koji sada ima 24 boda, četiri manje uz utakmicu manje od vodećeg Šahtara koji je sa 2-0 svladao Karpate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.