Osijek dočekuje Dinamo u velikom derbiju

Zagreb, 13.2.2021.- Utakmica 21. kola Prve HNL Dinamo - Osijek na stadionu Maksimir. Na slici Josip Vukoviæ. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIÆ/ ua

Ljubitelje domaćeg nogometa danas očekuje prava poslastica. Nogometaši Osijeka dočekuju Dinamo u velikom derbiju HNL-a u Gradskom vrtu koji počinje u 18:55.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je trenutno drugoplasirana momčad s 13 bodova iz šest utakmica, a Modri dolaze u Gradski vrt s petog mjesta i 10 osvojenih bodova iz pet odigranih utakmica. Obje momčadi nisu uspjele u europskim utakmicama ispuniti ciljeve, ali Modri nastavljaju europski put u Europa ligi nakon ispadanja u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Šerifa, dok je Osijek nakon ispadanja od CSKA fokusiran na HNL.

Osječki strateg Nenad Bjelica još nije odlučio kojih 11 će istrčati u Gradskom vrtu.

– Vidjet ćemo hoće li biti promjena, nisam još sto posto odlučio. Devet, deset igrača imam u glavi, ali i još neke nedoumice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako je Dinamo sjajna momčad, sa sjajnim igračima i odličnim trenerom.

– Liga prvaka bi bila šlag na tortu, ali već ulaskom u grupnu frazu Europske lige ispunili su svoj cilj. Vidjet ćemo kako će se to reflektirati na njih. Važno je da mi budemo vrhunski, ako je tako onda su izgledi za pobjedu u svakoj utakmici veliki, rekao je Bjelica.

Trener Dinama Damir Krznar istaknuo je kako je Dinamov kadar igrača izuzetno dobar i kompetitivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– I u ovoj utakmici imamo svoje šanse. Na svaku utakmicu Dinamo kreće s jednim ciljem, a to je pobjeda. Tako ćemo se postaviti i u Osijeku, dodao je Krznar te rekao i nekoliko riječi o Osječanima:

– Osijek je izuzetno čvrsta ekipa, dobar u bloku, agresivan i tako ćemo se i mi morati postaviti. Obje momčadi će ići na pobjedu i to veseli.

Lauritsen, koji se vraća nakon ozljede, možda će biti na klupi, kao i Ademi. Šutalo je spreman, poput Tolića, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.