Osokoljeni Zidane ne prestaje likovati: ‘Ne moramo se nikome dokazivati’

Foto: fah

Kako smo već pisali Real Madrid u prvom El Clasicu sezone slavio je, potpuno zasluženo, na Nou Campu protiv Barcelone 3:1. Treći pogodak Reala zabio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i zaštitni znak današnjeg kluba iz Madrida, Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važno je istaknuti da je Barcelona i s Messijem bila nemoćna protiv Kraljevskog kluba, a trener Zinedine Zidane, barem za kratko, osigurao si je mir na klupi. Kad smo kod Zidanea, a s obzirom na pobjedu u Kataloniji, s pravom se pita kako je moguće da je Real onako loše igrao protiv slabijeg Šahtara na startu Lige prvaka, kada su poraženi na Santiago Bernabeu s 3:2. Ovo danas što smo gledali na Nou Campu bio je jedan posve drugačiji Real, razigran, nezaustavljiv, za Katalonce nedohvatljiv.

“Reagirali smo protiv momčadi koja uvijek može stvoriti. Imali smo i raspoloženog Courtoisa, ali smo pored tri gola mogli zabiti još nekoliko. Slavili smo nakon svih kritika, a mislim da ih je bilo previše. Ne moramo se nikome dokazivati”, kazao je poslije velike pobjede u dvorištu Barce Zinedine Zidane, koji očito malo likuje, s pravom, poslije svih kritika koje su se mogle čuti posljednjih dana na njegov račun. Govorilo se čak i o otkazu te njegovom nasljedniku.

“Nemam objašnjenje zašto ovako nismo igrali protiv Šahtara, ali uvijek želimo isto – igrati dobro i pobjeđivati.  Sada želimo ovaj trenutak iskoristiti, jer nikada nije lako pobijediti Barcelonu”, jasan je bio Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevski klub je nakon današnje pobjede izbio na prvo mjesto s 13 bodova, dok je Barcelona tek na 12. mjestu sa sedam osvojenih bodova i na prošle tri utakmice u ligi Barca je osvojila samo bod, dok je ranije u prvenstvu startala s dvije pobjede. Činilo se kako je Ronald Koeman na pravom putu, no samo se činilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.