Ostao jedini naš predstavnik: Najbolji hrvatski stolnotenisač Andrej Gaćina prošao 1. kolo Europskog prvenstva

Foto: fah

Najbolji hrvatski stolnotenisač Andrej Gaćina prošao je prvo kolo Europskog prvenstva u Budimpešti, ali je ostao jedini naš predstavnik na prvenstvu Staroga kontinenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaćina je u prvom dvoboju slavio protiv Talijana Mihaila Bobocice s 4-1 (3, 9, 8, -8, 5), a u narednom kolu čeka ga Šveđanin Anton Kallberg. Nažalost, naš drugi stolnotenisač Tomislav Pucar izgubio je dramatičan dvoboj protiv Danca Johnathana Grotha s 3-4 (10, -8, -6, 6, -9, 8, -10)

Obje naše stolnotenisačice oprostile su se od natjecanja već u 1. kolu. Andrea Pavlović je izgubila od Nijemice Sabine Winter s 2-4 (-11, -9, 2, -6, 9, -5), dok je Mateja Jeger izgubila glatko od kineske Šveđanke Li Fen s 0-4 (8, 4, 2, 8).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.