Otac Darija Šarića: Zbog svoje tvrdoglavosti nije me slušao i napravio je nekoliko krivih poteza, ali on je čvrst momak

Foto: Twitter

Dario Šarić pokazao se dobrom igrom, a njegov otac Predrag Šarić ima mnogo toga za reći o svome sinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledam svaku utakmicu! Idem ranije spavati, budim se i odgledam utakmicu, i onda opet na par sati u krevet, jer u 7:30 moram na posao”, ispričao je za 24sata.hr

“Sazrio je Dario i shvaća da je u karijeri zbog svoje tvrdoglavosti napravio nekoliko krivih poteza jer me nije slušao. Da je bilo po mom, ne bi potpisao za Efes prije drafta, nego bi sačekao draft, te nakon toga potpisao za Real. Znao sam da ga hoće Real, znao sam da Mirotić ide u NBA, i da mu se otvara mjesto.Da je sačekao, tko zna koliko pozicija bi bio bolje plasiran na draftu i kakav bi ugovor imao danas. Kasnije mi je priznao da mu je to isto kazao i GM Reala. To je tako, kad slušaš savjetnike i prijatelje, a ne oca… Drago mi je da je shvatio da sam bio u pravu”, rekao je Dariov otac.

“Darijo je čvrst momak, oni u Americi to jako cijene. Njega i u Philadelphije tjeraju iz dvorane, sad su mu nakon All Stara zabranili da tri dana ulazi u dvoranu i pogleda loptu. Ima i još jednu karakteristiku, koja kod njih ‘prolazi’, on je ‘zafrkant’, voli se šaliti, prihvaćaju ga u društvu jer ima u sebi tu dozu šibenskog šarma, koja je i njima legla…”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.