Otac nogometaša koji je doživio nesreću: ‘Sutra mojeg Karla očekuje jako teška operacija, dragi moj sine, svi smo uz tebe!’

Foto: Facebook

Mladi vratar Karlo Sokač teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila prije sedam dana u Križevcima, a sad ga čeka nova operacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi moji prijatelji, sutra mojega Karla čeka jako teška operacija. Njega će sutra operirati najbolji kirurg, dr Bilić. Uz Božju pomoć i doktora Bilića uopće ne sumnjam u uspjeh operacije. Jedino vas molim dragi prijatelji da se večeras u 21h zajednički pomolimo dragome Bogu, da mojem Karlu da snagu,a doktoru Biliću mirnu i preciznu ruku kao i kod prve operacije, te da se Karlo što prije oporavi. Dragi moj sine Karlo svi smo uz tebe”, napisao je tata Davor na Facebooku.

Automobilom u kojem je stradao bez vozačke je dozvole upravljao njegov prijatelj iz djetinjstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.