Otkaz dobila Hajdukova kontroverzna nutricionistica koja je ‘srušila Maksimir’

Foto: snimka zaslona

Era Lukše Jakobušića na Poljudu i službeno dolazi k svome kraju. Iako je već nekoliko mjeseci bivši u Splitu, a klub umjesto njega vodi Ivan Bilić, tek su ove manje i naoko tek simbolične odluke dale do znanja kako u Splitu puše neki novi i drugačiji vjetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Primjerice, nutricionistica Hajduka Dragana SekulićOlujić je dobila zaštitu od kluba nakon što se pojavila priča u zapisniku utakmice Hajduka i Lokomotive, koja se igrala na Poljudu krajem ožujka. Naime, službene osobe su prijavile nepoznatu žensku osobu koja je napala suca Igora Pajača i bacila mu sprej na pod.
> Udala se nutricionistica Hajduka koja je napala Pajača: Ovo je napravila s tortom u obliku Maksimira

 

Vrlo brzo se saznalo kako je riječ o nutricionistici Sekulić Olujić. Bivše vodstvo kluba tvrdilo je kako ima snimku spornog događaja koja baca potpuno drugačije svjetlo na slučaj, ali je nikad nisu pustili u javnost pa je na koncu kažnjena s 1000 eura i tromjesečnom zabranom obavljanja dužnosti.

Taman kada se ta situacija smirila u javnosti, a Hajduk vezanim porazima ispao iz utrke za naslovom prvaka, pojavila se sporna snimka njenog vjenčanja. Ona je umjesto tradicionalne torte/krokanta u obliku zvonika Svetog Duje, sa svojim izabranikom nožem isjekla tortu u obliku maksimirskog stadiona.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da vertikala s vrha to neće tolerirati pa je tako portal 24 sata prenio vijest kako je već sada bivšoj Hajdukovoj nutricionistici uručen otkaz. Što se tiče njenog nasljednika, čini se da će taj posao pasti pod ingerenciju pomoćnika novog trenera Gennara Gattusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.