Otkriveno gdje se Neymar nalazi dok se drugi brinu oko njegovog statusa

Foto: fah

Problemi oko statusa Neymara se nastavljaju. Naime, propustio se pojaviti na prvom danu predsezonskih treninga što je donijelo dodatne glasine o njegovom odlasku iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme kad je trebao biti na treningu on je igrao odbojku i nogomet na pijesku u Brazilu, pokazuju fotografije s društvenih mreža. Fotografije prikazuju njega u društvu profesionalca Bella Soaresa .

Iz PSG-a su poručili da će sankcionirati Neymara, a sportski direktor Parižana otvorio je vrata njegovom potencijalnom odlasku.

“Da, razgovarao sam s Neymarom. Ne želim vam otkriti sve detalje razgovora. Situacija je jasna svima: Neymar može napustiti PSG ako dođe ponuda koja odgovara svima. Ali do dana današnjeg ne znamo da ga itko želi kupiti, niti po kojoj cijeni. To se sve ne riješava u jednom danu”, rekao je Leonardo za Le Parisien.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.