Ovako je Mirko Filipović izgledao kad je išao u vinkovačku gimnaziju!

Foto: www.mirkofilipovic.com

Mirko Filipović na svom je Facebooku objavio fotografiju s početka 90-ih, iz vinkovačke gimnazije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad sam bio mlad i zgodan”, napisao je Mirko uz fotografiju.

Mirko je rođen 10. rujna 1974. godine u Vinkovcima. Osnovnu školu završio je 1989. godine u Privlaci. Gimnaziju u Vinkovcima upisuje iste godine, a za vrijeme Domovinskog rata treći razred završava u Varaždinu. U četvrtom razredu vraća se svojoj matičnoj gimnaziji u Vinkovcima, gdje je 1993. godine maturirao s vrlo dobrim uspjehom.

Nakon završene gimnazije odlazi u Zagreb gdje upisuje Policijsku akademiju, te trenira razne borilačke sportove i sudjeluje na brojnim natjecanjima u zemlji i Europi. Nakon završene akademije postaje člana anti-terorističke jedinice Lučko (ATJ Lučko). Kako se sve više okretao sportu gdje je postizao sve bolje rezultate, početkom 2000. godine sporazumnim ugovorom odlazi iz Ministarstva unutarnjih poslova RH. Nakon toga prelazi u profesionalne borce ultimate fighta i započinje svoju uspješnu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.