Ovako se navijalo u Saboru; pogodite u kojem saborskom klubu nisu uopće gledali utakmicu

Foto: fah

Saborskim zastupnicima u 11 sati počela je pauza zbog praćenja utakmice Hrvatske i Maroka na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donijeli navijačke rekvizite

S navijačkim rekvizitima stigli su Hrvoje Zekanović i Miro Bulj u dresu, a HDZ-ova Maja Grba Bujević na glavu je stavila šeširić s kockicama. Objavile su se i fotografije iz jedne saborske dvorane u kojoj Boris Lalovac, Branko Grčić, Domagoj Hajduković i drugi također prate utakmicu, a tamo je gledanje utakmice organizirala Hrvatsko-marokanska međuparlamentarna skupina.

> Hrvatska dominirala, ali ipak remijem protiv Maroka otvorila Svjetsko prvenstvo

”Ako imate problem s tim, onda nemojte gledati nogomet i radite svoje. Ja znam da većina zastupnika i zastupnica gleda nogomet, pa je bolje tako nego da bude prazna sabornica”, poručio je prošli tjedan šef Sabora Gordan Jandroković zastupnicima koji su se bunili na odluku da se zbog utakmice uzme pauza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan saborski klub nije za gledanje utakmice

Dok dio saborskih zastupnika u posebnoj prostoriji gleda prvi nastup hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, zastupnici Zeleno-lijeve koalicije rekli su da pauza za utakmicu nije primjerena zbog današnje važne rasprave o proračunu.

“Pratimo utakmicu, nismo nezainteresirani, ali danas se u Saboru donosi najvažniji dokument i smatramo da moramo biti dobro pripremljeni”, rekla je Urša Raukar za N1 i dodala: “Ostala su dva govora po pet minuta, to je prekinuto, ne razumijem. Za kulturu je uvijek premalo novaca; imamo problem filmske baštine koja se ne restaurira, već propada zauvijek, imamo samostalne umjetnike na antirecesijskim mjerama više od 10 godina.”

Gordan Bosanac je dodao: “Nisam veliki ljubitelj nogometa, ali pratim ako dođemo u polufinale ili finale.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.