Partizan se jedini od srpskih klubova spasio od debakla u Europi, uz puno sreće

epa04873462 Players of Partizan Belgrade celebrating during the UEFA Champions League qualifying soccer match between Partizan and Steaua at the Partizan stadium, in Belgrade, Serbia, 5 August 2015. EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Srpski klubovi potopljeni su u Europi, a jedini klub koji je to ublažio je Partizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čukarički je u prvoj utakmici na domaćem terenu pobijedio švedski Hammarby 3:1, ali je na uzvratu u Stockholmu izgubio 5:1.

Vojvodina je u prvom susretu na svom stadionu izgubila od austrijskog LASK-a 1:0, a na revanšu u gostima je potopljena 6:1.

Partizan je jedini uspio proći nakon velike drame protiv Sočija. Prva utakmica kod Rusa završila je 1:1, a na uzvratu u Beogradu su gosti sve do zadnje minute imali 2:1 za prolaz, ali tada je Šćekić izjednačio za Partizan i produžetke. Pobjednika su odlučili jedanaesterci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.