Pašalić: I da je Oršić zabio dobili bismo tu utakmicu, bili smo bolji

Foto: snimka zaslona

Hrvatski reprezentativac u redovima Atalante Mario Pašalić bio je oduševljen pobjedom svoje momčadi nad Dinamom, koja ih je vratila u igru za plasman u osminu finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Super utakmica. Dominirali smo od početka. U drugoj-trećoj minuti imao sam odličnu priliku, nažalost nisam zabio. Tijekom cijele igre smo dominirali i stvarali šanse. Dinamo je praktički imao tu šansu Oršića, odličan udarac i gredu, ali i da je zabio ja sam imao osjećaj da bismo svakako dobili tu utakmicu jer smo stvarno bili puno bolji, rekao je Pašalić, piše HRT.

Na startu Lige prvaka, prije nešto više od dva mjeseca, Dinamo je u Maksimiru uvjerljivo dobio Atalantu s 4-0. Talijanska momčad sinoć je uzvratila i slavila 2-0.

– Htjeli smo isprati taj gorak okus poraza. Nije baš izgledalo dobro otvaranje. Evo, danas smo to ispravili. Ne treba likovati, ne treba poletjeti jer smo i dalje zadnji u grupi. I dalje smo i mi i Dinamo i Šahtar u igri i bit će stvarno zanimljivo zadnje kolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dva kola Atalanta je bila u bezizlaznoj situaciji, no nakon toga je osvojila četiri boda u zadnja dva kola na domaćem terenu.

– Bili smo praktički otpisani. Taj gol protiv Cityja nam je dao nadu za dalje, a sad smo se s pobjedom vratili u igru.

Prokomentirao je Pašalić i Dinamovu igru: – Dinamo je bio totalno suprotan od one ekipe koja je igrala u Zagrebu. Mislim, isti su igrači, ali skroz drukčija igra od one prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.