Pašalić komentirao činjenicu da je opet bez poziva: Čačić najbolje vidi i najbolje zna što mu za reprezentaciju treba

Foto: fah

Ante Čačić objavio je popis hrvatskih reprezentativaca za kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajine, a Mario Pašalić ostao je ponovno bez poziva. Dobio je tek pretpoziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemamo nekakav odnos”, rekao je za RTL Pašalić o Čačiću.

“Ne čujemo se, ne znam, nije me kontaktirao. No, on najbolje vidi i najbolje zna što mu ta reprezentaciju treba. Što god bude, bit će. Želim mu svu sreću.”

Je li zadovoljan u Milanu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kakav god da je Milan zadnjih godina, u kakvoj god da je krizi što se europskih rezultata tiče, i daje svi očekuju velike rezultate. I dalje je to klub, klubina. Sad sam tu i stvarno sam sretan i zadovoljan.”

“Meni je super u Milanu. Igram standardno i ne mogu se požaliti ni na što. Ipak, pitanje je što će reći Chelsea i koje su njihove želje, a nakon toga što želi Milan. Na osnovu toga ćemo donijeti zaključke nakon sezone.”

Ipak, jedan klub ima posebno mjesto u njegovom srcu. Za njega mu je bio san zaigrati…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čim sam ušao na Poljud odsanjao sam svoj san. Za mene je i dalje Hajduk broj jedan. Žao mi je što sam ranije otišao iz Hajduka. Priželjkivao sam ostanak, ali u klubu je bila takva situacija da sam ostao bi se mogao staviti ključ u bravu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.