Pep Guardiola objasnio kako će izgledati El Clasico, i zašto je Realu teško bez Ronalda

Foto: fah

U nedjelju će Real i Barcelona (16:15 sati) odigrati 239. El Clasico. Ovaj El Clasico svakako će biti poseban po jednoj stvari – nema ni Messija, ni Ronalda. Jedan je ozlijeđen, a drugi igra u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pep Guardiola, čovjek koji je s Barcelonom osvojio sve, pojasnio je zašto misli da je odlazak Ronalda težak gubitak za Real.

“Real je u sezonu ušao vrlo dobro, sad su pali u krizu, ali španjolski nogomet mora biti presretan što je posljednjih devet godina uživao u predstavama dvojice nevjerojatnih igrača kao što su Ronaldo i Messi. Njih dvojica pomogli su da španjolski nogomet bude u samom svjetskom vrhu”, rekao je.

“Teško je reći tko je favorit, u El Clasicima nema pravog favorita, ali Barca je domaćin i to je velika stvar”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A koliko je odlazak Ronalda utjecao na Real?

”S Ronaldom ili bez njega, Real je uvijek vrh nogometa, međutim, njegovim odlaskom izgubili su 50 ili 60 golova po sezoni kad zbrojimo njegove golove i asistencije. To je nenadoknadiv gubitak za svaku ekipu”, zaključio je Pep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.