Pavlek i Kostelić o izbacivanju Zrnčića-Dima iz reprezentacije: ‘Pomoći ćemo mu koliko možemo’

Natko Zrnčić-Dim ostao je bez mjesta u reprezentaciji, pa odrađuje pripreme u Litvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest mu je priopćio Vedran Pavlek, a on je odgovorio na prozivke koje su krenule nakon ove vijesti.

“Nažalost, kod Natka je već nekoliko godina prisutna tendencija pada rezultata, čemu je kumovala i ozljeda. S obzirom na to da je on poželio nastaviti skijati, Savez mu pomaže opremom i skijama, a u svibnju i rujnu pripremao se zajedno s nama”, rekao je.

” Nažalost, zbog smanjenog proračuna Saveza i pada Natkovih rezultata, drukčije nismo mogli. Doduše, Natka dobar rezultat može i vratiti u reprezentaciju”, dodaje Pavlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Kostelić također se oglasio.

“Ja ću mu pomoći koliko mogu. On će vjerojatno voziti sve utrke brzih disciplina, no bit će to za njega jako teško jer skijanje kao sport zahtijeva ogromnu logistiku. No Natku treba pomoći jer mi nemamo ni blizu nekoga drugoga tko bi mogao nastupati u brzim disciplinama”, rekao je Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.