Perezov Real za igrača koji se na Euru nije proslavio želi potrošiti 150 milijuna eura

epa09285637 Kylian Mbappe of France in action during the UEFA EURO 2020 group F preliminary round soccer match between Hungary and France in Budapest, Hungary, 19 June 2021. EPA/Darko Bandic / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Real Madrid ovog ljeta pokušava dovesti možda i najzvučnije te najskuplje pojačanje posljednjih nekoliko godina. Naime, poznati španjolski novinar Josep Pedrerol najavio je da će Real Madrid do početka nove sezone angažirati tek jednog igrača, jednog ali vrijednog, odnosno izuzetno skupog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi Kraljevski klub će potrošiti 150 milijuna eura za dovođenje francuskog reprezentativca, koji se na ovom Europskom prvenstvu nije proslavio i koji je promašio jedanaesterac protiv Švicarske u osmini funala zbog čega su Francuzi ispali. Dakako, govorimo o Kylianu Mbappeu.

Real se, dakle, priprema za novu sezonu, u kojoj žele vratiti primat u španjolskom nogometu, iako se ne može reći da je prošla sezona bila potpuno neuspješna s obzirom na polufinale Lige prvaka, drugo mjesto u prvenstvu, sjajnog Luke Modrića

Kontroverzni predsjednik Reala i zagovornik zasad propale Superlige Florentino Perez želi napraviti jaku momčad, za to mu je potreban novac, a Real prema mnogima grca u dugovima. Perez želi dovesti veliko pojačanje, kao što je već spomenuti francuski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mbappe ima ugovor s PSG-om do ljeta sljedeće godine te ga još nije produljio, iako se vjerovalo da hoće. Mbappe je navodno u siječnju spreman za razgovor s novim klubovima, pa tako i s Realom, koji nema previše strpljenja te planira potpisati veliku zvijezdu već ovog ljeta. Smatra se da bi ponuda od 150 milijuna eura posve zadovoljila Mbappea i PSG, koji bi za te novce mogao pustiti svog najskupljeg nogometaša.

Mbappe se pridružio Paris Saint-Germainu iz Monaca prije četiri godine, prvu je godinu proveo na posudbi, nakon čega je potpisao četverogodišnji ugovor.

U prošloj, za PSG neuspješnoj sezoni, Mbappe je odigrao 47 utakmica te je zabio 42 gola. PSG nije uspio u Ligi prvaka, a u prvenstvu je osvojio drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.