Perišić bi se mogao vratiti u Italiju?

Foto: fah

Talijanski Tuttosport donosi vijest kako bi naš proslavljeni reprezentativac Ivan Perišić trebao vratiti ovog ljeta u Inter nakon sezone provedene u Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je u englesku Premier ligu stigao prošlo ljeto, veliki povod njegovom dolasku bio je trener Antonio Conte, ali s obzirom na to da je Talijan dobio otkaz, izgledan je i odlazak našeg krilnog napadača.

Talijanski mediji već neko vrijeme zazivaju Perišićev povratak u Inter, a sada to pišu i Tuttosport te Tuttomercato. “Perišić želi kući”, naslov je na Tuttomercatu.

– Inter želi imati momčad na najvišoj razini te smatra da mu hrvatski reprezentativac u tome i dalje može pomoći, pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišića ugovor s londonskom momčadi veže do ljeta 2024., a uprava Tottenhama mogla bi nešto i zaraditi njegovom prodajom ovog ljeta, a Talijani pišu kako problem u povratku u Inter ne bi trebala biti i značajno niža plaća od one koju trenutno ima u Premier ligi.

Ovakav rasplet znači i da ništa od povratka Perišića na Poljud, iako je sam Ivan to nagovijestio prilikom dočeka brončanih reprezentativaca u Splitu krajem prošle godine.

– Prije četiri i pol godine je ovdje bilo prekrasno, obećao sam neke stvari, nisam rekao kada. Ali bit će uskoro. Nećete čekati još četiri godine sigurno, rekao je Ivan na prepunoj Rivi, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.