Perišić se dobro oporavlja: ‘Vjerujem da će se vratiti i brže od najavljenog’

Foto: fah

Liječnik Vatrenih, Zoran Bahtijarević, s optimizmom gleda na oporavak najboljeg strijelca Vatrenih među aktivnim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Operacija je prošla odlično i ukoliko ne bi bilo komplikacija, očekujemo povratak kako je planirano. Za četiri tjedan trebao bi početi trenirati, a igrati za šest do osam tjedana”, kaže o Ivanu Perišiću za Sportske novosti.

“Ozljede gležnja su u nogometaša česte. Primijenjene su najbolje metode na najboljem mjestu na svijetu i očekujem da će sve biti dobro. Sasvim sam uvjeren da će biti u redu. Poznavajući njegovu stamenu pripremljenost i dalmatinski dišpet, zapravo vjerujem da će se vratiti i brže od najavljenog”, dodao je.

“Razgovarao sam s izbornikom, naravno da Dalić neće ni na koji način ugroziti njegovo zdravlje. Prvo, Perišić nije nogometaš koji bi se bilo kome morao dokazivati, a drugo izbornik nije nikad inzistirao na nastupu bilo koga ako nije potpuno zdrav. U stalnom smo kontaktu, gotovo dio njegovog oporavka, ovisno o tome kako će to ići donijet ćemo odluku. Moja iskustva sa Zlatkom su fantastična jer nikad nije doveo u pitanje struku niti je rezultat pretpostavljao zdravlju. Čak i kad se radilo u utakmicama koje su natjecateljskog karaktera. Uživa moje apsolutno poštovanje”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.