Perković otvorila sezonu najboljim hicem u svijetu

perković
epa09440740 Sandra Perkovic of Croatia in action during the Women's Discus throw competition at the IAAF Diamond League Memorial Van Damme athletics meeting at La Camber Park in Brussels, Belgium, 01 September 2021. EPA/OLIVIER HOSLET

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković i ove je godine, tradicionalno, sezonu otvorila u Splitu. Slavila je hicem malo kraćim od 65 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni jaka bura nije omela našu najbolju atletičarku da ostvari trenutačno najbolji svjetski rezultat sezone. U trećoj seriji zimskog bacačkog prvenstva Hrvatske u Splitu disk je bacila 64.47 metara.

– Mislim 65 metara na početku sezone je odličan rezultat. Šteta u Splitu inače zna biti odlično vrijeme, ali sad nas je bura i hladnoća omela da ostvarimo veće rezultate, rekla je Perković.

Marija Tolj najbolji rezultat ostvarila je u zadnjoj seriji bacanja hicem od 58.92 metra: – Prvo je natjecanje, pa eto. Bili smo spremni za puno više, ali što je, tu je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naše diskašice sezonu nastavljaju nastupima u Dijamantnoj ligi u Velikoj Britaniji. Čekaju ih zatim i dva velika natjecanja, Svjetsko prvenstvo u srpnju u Americi i Europsko prvenstvo u kolovozu u Münchenu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.