Petrović: Naslućivali smo što se sprema, da će nagrada otići u ‘američke ruke’, ali Šarića ovo neće uzdrmati

Foto: fah

Dario Šarić ostao je bez titule rookiea godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naslućivali smo što se sprema, da će nagrada otići u ‘američke ruke’. Čak su i Amerikanci u komentarima spominjali da nagrada ide Embiidu ili Šariću, Brogdon uopće nije trebao biti u igri jer nijednom nije bio rookie mjeseca, ali ispalo je tako kako je ispalo”, komentirao je izbornik Aco Petrović za 24sata.

“Šarić je njima bio ‘incident’, igrač koji im se dogodio, a da nisu bili svjesni kako i zašto. Nisu ga prepoznali i nisu reagirali na pravi način. Isto kao što Dražen nije završio na All-Star utakmici, što je po svemu trebao, a nedugo potom izabran je u treću NBA petorku, znači među 15 najboljih igrača u toj sezoni”, kaže on.

“Ne samo da ga neće uzdrmati. Siguran sam da će mu ovo dati dodatni poticaj za novo dokazivanje već ovog ljeta na Europskom prvenstvu, a onda i u novoj sezoni”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.