Pjanić nakon transfera u Barcelonu: ”Ostvario mi se san, ponosan sam zbog sebe i cijele BiH”

Foto: Twitter

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, koja je doživjela fijasko u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, Miralem Pjanić, jučer je i službeno postao igrač Barcelone za koju već godinama uspješno igra i hrvatski nogometaš Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Pjanić odbio i nekoliko klubova koji su dali financijski bolje ponude od Barcelone i to ponude od  Chelseaja i Paris Saint-Germaina. Barcelona i Lionel Messi su ipak najveći izazovi.

U Barceloni smatraju da su dovođenjem Pjanića napravili dobar posao, iako je ključ za dovođenje Pjanića zapravo Arthur Melo, koji je iz Barcelone otišao obrnutim smjerom u Torino, odnosno Juventus. Bez tog transfera vjerojatno ne bi ni transfera Pjanića u Barcelonu bilo.

Na transferu su Pjaniću čestitali i iz N/FSBiH. Pjanić je za stranicu Nogometnog saveza BiH kazao kako jedva čeka zaigrati na Nou Campu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Za mene se ostvario san. Sretan sam i ponosan, ne samo zbog sebe, nego i zbog svojih roditelja ali i cijele Bosne i Hercegovine. Nikad ne zaboravljam odakle sam krenuo. Barcelona je jedan od najvećih klubova na svijetu a biti dio ovog kluba je i najveća stepenica u nogometu za svakog igrača. Uspjeh ne dolazi sam od sebe, već samo uz veliki rad, trud i vjeru da se u životu sve može postići. A, ovo je i dokaz. Sada mi ostaje odraditi posao s Juventusom, koncentriran sam na to a onda, jedva čekam izaći na Camp Nou“, rekao je Pjanić.

Podsjetimo, Pjanić je potpisao ugovor s Barcelonom na četiri godine, u ugovor je ugrađena i otkupna klauzula u visini od čak 400 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.