Pletikosa nije propustio ni utakmicu Dinama: Bivši nogometaš i otac šestero djece smatra da su djeca Božji dar

Foto: fah

Vratar Stipe Pletikosa ne propušta nijednu utakmicu Dinama i moglo ga se vidjeti u svečanoj loži maksimirskog stadiona i ove srijede kad je Dinamo pobijedio Bodo/Glimt s rezultatom 4:1 i slavio svoj uspjeh s navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Pletikosa ne govori puno o privatnom životu, a već 24 godine ljubi lijepu Angelu s kojom je pred oltar stao 2003. Par ima šestero djece, sinove Franka i Manuela te kćeri Eli, Ružu, Mariju i Klaru koja je stigla u ljeto 2021. godine.

‘Djeca su Božji dar, velika radost, a za mene i moju suprugu smisao života. Nikada nisam krio da želim imati veliku obitelj te da su mi pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas’, otkrio je otac šestero djece jednom prilikom za Story.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.