Pobjeda Jansruda, Ivica Kostelić osvojio je 28. mjesto

Foto: fah

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzeo je 28. mjesto u super-G-ju koji se danas vozio za Svjetski kup u norveškom Kvitfjellu, dok je pobjeda pripala Norvežaninu Kjetillu Jansrudu čije je pobjedničko vrijeme 1:31.39.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić je s vremenom 1:33.18 zaostao 1,79 sekunde za Jansrudom. Drugi hrvatski predstavnik u današnjoj utrci Natko Zrnčić Dim zauzeo je 36. mjesto s vremenom 1:33.51 i zaostatkom od 2,12 sekunde za pobjednikom.

Drugo mjesto danas pripalo je Švicarcu Patricku Kuengu čiji je zaostatak za norveškim skijašem 26 stotinke, a treći je bio Austrijanac Matthias Mayer sa 33 stotinke zaostatka.

Norvežanin Aksel Lund Svindal je zauzeo četvrto mjesto što mu je donijelo 50 bodova te je tako još više povećao prednost u ukupnom poretku ispred Austrijanca Marcela Hirschera. Svindal sada ima 1032, a Hirscher 955 bodova. Kostelić je u ukupnom poretku 41. skijaš sa 160 bodova, a Zrnčić Dim, koji danas nije došao do bodova, 71. sa 70 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poretku skijaša u super-G-ju Svindal je prvi sa 346 bodova i osigurao je mali Kristalni globus, a drugi je Kueng sa 239 bodova. Kostelić je 33. sa 24 boda.

Idući vikend je na rasporedu Kranjska Gora u kojoj se vozi veleslalom i slalom, a 11. ožujka počinje završnica u švicarskom Lenzerheideu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.