Pobjeda Netsa uz četiri trice Bogdanovića

Foto: fah

Bojan Bogdanović je odigrao zapaženu ulogu u velikoj pobjedi Brooklyn Netsa. Brooklyn je s 117-87 slavio kod New Orleans Hornetsa, a u najvećoj pobjedi sezone Netsa Bojan Bogdanović je ugradio 12 koševa za 19 minuta igre, uz šut 4-6, trice 4-5, 6 skokova, te po jedan asist i blokadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je odlično iskoristio ponuđenu minutažu, a bio je gotovo nepogrešiv kod šutiranja trica, uz šest uhvaćenih lopti. Zahvaljujući i Bogdanoviću, Netsi u New Orleansu trice gađali sjajnih 16-23, a ukupno su imali i 29 asistencija, što svjedoči o iznimnoj momčadskoj predstavi. U 10. pobjedi Brooklyna prednjačili su Joe Johnson (22) i Deron Williams (18), dok je kod vrlo slabih Hornetsa prvi strijelac bio Michael Kidd s 15 koševa.

Indiana Pacersi su izgubili kod kuće od Portland Trail Blazersa s 85-95, a Damjan Rudež je ostao bez poena za 12 minuta igre, imao je dva promašena šuta (trice 0-1) i 2 ukradene lopte. Indiana je doživjela već 17. poraz, Pacersi imaju svega sedam pobjeda, a i sinoć su u svojoj dvorani razočarali navijače. Kod Indiane je jedini pristojnu utakmicu odigrao C.J. Watson s 23 ubačaja, a Portland su predvodili LaMarcus Aldridge s 19 poena i Damian Lillard (18).

U ostalim utakmicama Golden State Warriorsi su slavili kod Dallas Mavericksa s 105-98, te s omjerom 20-2 i dalje vode u ligi. U 15. trijumfu zaredom nezaustavljivih Warriorsa najbolji je bio Steph Curry s 29 koševa i 8 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.