Počasni predsjednik Bayerna: “Ne mogu zamisliti transfere od 100 milijuna eura u bližoj budućnosti”

Foto: fah

Počasni predsjednik Bayern Münchena Uli Hoeness rekao je kako svijet nogometa nakon završetka pandemije koronavirusa neće biti isti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu zamisliti transfere od 100 milijuna eura u bližoj budućnosti. Transferi će biti puno niži, a iznosi se neće moći dići na prethodnu razinu u sljedeće dvije ili tri godine. Sve su države pogođene ovim stanjem. Vjerojatno nas sve čeka novi nogometni svijet”, rekao je Hoeness u razgovoru za Kicker.

“Čak i utakmice bez gledatelja garantiranju distribuciju novca od televizijskih prava i ako će to funkcionirati, neće biti egzistencijalnih problema za ovu sezonu. No, ako neće biti utakmica do Božića, onda cijela liga dolazi u pitanje”, rekao je počasni predsjednik Bayerna.

Nema informacija kad bi se Bundesliga mogla nastaviti, a mnogi spekuliraju da bi to moglo biti sredinom svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.