Počinje prodaja ulaznica za utakmicu protiv Slovačke: Evo gdje ih možete nabaviti

Trnava, 06.09.2019 - Utakmica kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo između reprezentacija Slovačke i Hrvatske na stadionu "Spartak" u Trnavi. Na slici Nikola Vlašić. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ds

Danas u 12 sati počinje prodaja ulaznica za posljednji kvalifikacijski susret za EURO 2020. protiv Slovačke, koja će se 16. studenog s početkom u 20.45 igrati na stadionu HNK Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je priložiti osobni dokument za svaku osobu. Također, pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Ulaznice za utakmicu protiv Slovačke bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 10. studenog. Ako nakon pretprodaje preostane slobodnih ulaznica, one će od 11. studenog biti dostupne po punoj cijeni putem internetske kupovine te na blagajnama stadiona HNK Rijeka.

Cijene ulaznica u pretprodaji:
Zapad: 200 kn
Istok: 150 kn
Sjever: 100 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica (od 11. studenog):
Zapad: 250 kn
Istok: 200 kn
Sjever: 125 kn

Uz kvalifikacijsku utakmicu, Vatreni će 19. studenoga na pulskoj Aldo Drosini odigrati prijateljski susret s reprezentacijom Gruzije.

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Gruzije počinje 4. studenog putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina. Radno vrijeme fan shopa je od 9 do 19 sati radnim danima te od 9 do 17 sati subotom i nedjeljom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica u pretprodaji:
Zapad: 75 kn
Istok: 50 kn
Sjever: 30 kn
Jug: 30 kn

Cijene ulaznica (od 16. studenog):
Zapad: 100 kn
Istok: 70 kn
Sjever: 40 kn
Jug: 40 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.