Podrška igrača Slavenu Biliću: Potpuna je ludost da se u nogometu uvijek napada trenera, dok igrači prolaze ispod radara

Foto: fah

Rijetko je koji trener pod tolikim pritiskom kao Slaven Bilić u West Hamu. Nedavno je imao razgovor s vlasnicima i predsjednikom, ali javili su se i igrači koji su ga podržali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rođendan ili ne, svi razmišljamo samo o tri boda. Potpuna je ludost da se u nogometu uvijek napada trenera, dok igrači prolaze ispod radara. Nekad bi se i oni sami trebali zapitati zašto momčad ne igra dobro. Mi znamo da ne igramo dobro, a Slaven je napravio sve što je mogao najbolje. Stoički podnosi sve kritike i preuzima svu krivnju, a zapravo smo i mi jako krivi. Ništa, zasukat ćemo rukave i za njega pobijediti Huddersfield”, rekao je branič James Collins.

“Teško je reći što je razlog, poklopilo se puno stvari. No, nema govora, obrana nam je užasna. Primili smo previše golova, protivnici su imali previše prilika i to je to. Sad ćemo igrati kod kuće i uvjeren sam da ćemo biti bolji”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.