Pogodak petom petom u finalu Kupa prvaka davne 1987.: Legendarni Rabah Madjer ponovno na klupi Alžira

Foto: Snimka zaslona

Nekadašnji alžirski nogometni reprezentativac Rabah Madjer (58) imenovan je za novog izbornika svoje zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madjer, koji je postao slavan zbog pobjedničkog pogotka petom u finalu Kupa prvaka 1987. godine za Porto protiv Bayerna, dužnost alžirskog izbornika preuzet će od Španjolca Lucasa Alcaraza koji je dobio otkaz zbog neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Rusiji.

Alcaraz je na klupi Alžira izdržao samo šest mjeseci, a Madjer je već šesti izbornik u posljednje tri godine, odnosno nakon odlaska Vahida Halilhodžića koji je napustio tu dužnost po završetku SP-a u Brazilu 2014. godine gdje je Alžir igrao u osmini finala.

Madjeru će ovo biti četvrti boravak na klupi Alžira, prvi puta je izbornik bio u razdoblju od 1994. do 1995. godine, drugi put 1999., a treći od 2001. do 2002.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.