Pohvale iz Bundeslige: Andrej Kramarić najbolji igrač u povijesti trećeplasiranog njemačkog kluba!

Foto: fah

Andrej Kramarić prije nekoliko godine s Rijekom je briljirao, igrao je i na Otoku, a onda je postao igrač bundesligaškog Hoffenheima, sjajan je i u jednoj od najjačih nogometnih liga na svijetu, no, do utakmice u Kijevu protiv Ukrajine igrama za reprezentaciju nije se baš proslavio. Doduše, imao je malo pravih prilika. Otišao je Ante Čačić, došao je novi izbornik Zlatko Dalić i Kramarić je za Vatrene postigao oba pogotka u važnoj pobjedi u Kijevu koja nam je donijela dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine ”Krama” je postao najskuplju igrač Hoffenheima u povijesti u transferu iz Leicestera za deset milijuna eura. Mnogi će reći i najbolji budući da se Hoffenheim u ovom trenutku nalazi na trećem mjestu Bundeslige.

Alexander Rosen, sportski direktor Hoffenheima, za njemački je BILD itekako nahvalio hrvatskog napadača.

“Kramarić je nevjerojatan igrač koji zabija i namješta golove. Otkad je došao u Hoffenheim, postao je jedan od naučinkovitijih igrača Bundeslige po golovima i asistencijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Statistički, on je najbolji napadač Hoffenheima u povijesti! Ne želimo ga prodati ni u kom slučaju”, rekao je Risen.

No, Hrvatima je ipak najvažnije kako Kramarić igra u vatrenom dresu. Pred vratima su dvije najvažnije utakmice ove generacije, dodatne kvalifikacije za SP, Hrvatska treba pravog Kramarića, neumoljivog strijelca i asistenta.

Podsjetimo, hrvatski napadač je u 56 utakmica Bundeslige zabio 22 pogotka i upisao 14 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.