Pokazali zajedništvo: Torcida u Zagrebu s BBB-ima pomagala nakon razornog potresa

Foto: Dalmatinski portal

Treći potres jakosti 3,7 potresao je u nedjelju ujutro u 7,41 sati Zagreb i okolicu. Epicentar je bio 16 kilometara sjeverno od Zagreba i pet kilometara jugoistočno od Oroslavja na dubini 10 kilometara, objavio je Europski mediteranski seizmološki centar. Dva snažna potresa, prvi jakosti 5,3 drugi jakosti 5,0, pogodila su prije toga u nedjelju ujutro Zagreb i izazvala štete na zgradama. Prvi snažni potres jakosti 5,3 probudio je u nedjelju u 6,24 sati stanovnike Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon potresa navijači zagrebačkog Dinama Bad Blue Boysi odmah su se stavili na raspolaganje Stožeru za civilnu zaštitu, a pridružili su im se i članovi Torcide, piše Dalmatinski portal.

Prvo su pomagali rodiljama i bebama u Petrovoj, da bi kasnije pomogli i u sanaciji ulica diljem Zagreba, a s Boysima su bili i članovi Torcide.

Iako su na terenu i tribinama rivali, brojni pripadnici Torcide žive u Zagrebu, pa su se odmah uključili u akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.