Policija u Brodu privela 21 nogometnog suca i delegata zbog sumnje u namještanje rezultata utakmica?

Foto: Thinkstock

U utorak je u Slavonskom Brodu navodno provedena opsežna akcija PNUSKOK-a u kojoj je privedena 21 osoba, piše portal SBPlus.hr, pozivajući se na neimenovane izvore.Navodno su privedeni ili i nogometni suci ili djelatnici sportskih klubova u nižoj, županijskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SBPlus.hr tvrdi kako je dio privedenih odvezen u Osijek na dalje ispitivanje zbog sumnje u davanje ili primanje mita i namještanje rezultata na nogometnim utakmicama.

Navodno bi se o svemu policija trebala oglasiti u srijedu.

Navodno je sudac istrage izdao nalog za privođenje 27 ljudi, no nisu svi privedeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.