Pomoćnik načelnika za graničnu policiju postaje Vukovar snimljen na Marakani sa šalom Crvene zvezde!

Foto: Snimka zaslona/Bujica

Hrvatska se ovih dana u mjesecu studenom s posebnim pijetetom prisjeća Vukovara i Škabrnje, žrtava koje su pale nakon što je velikosrpski agresor ušao u spomenuta hrvatska mjesta 18. studenog 1991.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TV Bujica urednika i voditelja Velimira Bujanca cijeli je tjedan posvetila Vukovaru te događanjima vezanih uz sam Vukovar uoči Dana sjećanja na žrtve herojskog grada na Dunavu i kolone sjećanja koja će prema Memorijalnom groblju u Vukovaru krenuti ove subote.  Naravno, uz brojne aktivnosti vezanih uz Dan sjećanja Bujica objavljuje i neke fotografije koje su za mnoge sporne.

Tako je u Bujici od 13. ovog mjeseca, kada su u njoj gostovali predsjednik Savjeta za branitelje Grada Vukovara i čelnik vukovarskog Stožera Tomislav Josić te Veteran HOS-a i vukovarski dragovoljac Damir Markuš – Kutina, objavljena fotografija ”snimljena na Marakani (Stadion ”Rajko Mitić’) na kojoj je pomoćnik načelnika za graničnu policiju policijske postaje Vukovar N. Ž. sa šalom Crvene zvezde.”

Inače, na utakmicama Crvene zvezde, kako košarkaškim tako i nogometnim, redovito se svojata Vukovar te ga u Hrvatskoj omražene Delije proglašavaju srpskim gradom, veličaju se i ratni zločinci od Draže Mihailovića do Ratka Mladića, Radovana Karadžića, do jugo oficira koji su zapovijedali JNA koja je te 1991. Vukovar sravnila sa zemljom, ali gradu duh nije uništila niti je slomila Hrvatsku želju za slobodom. Navijači Zvezde Delije su 1991. bile zapravo uvelike pod kontrolom još jednog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.