Poruka i upozorenje Šime Vrsaljka Barceloni: ‘Liga prvaka nam je najvažnija, Inter protiv svakoga igra svoju igru’

Foto: fah

Pojačani Inter u novu je sezonu krenuo s velikim ambicijama. Nažalost, predvođen čak trojicom Hrvata, Ivanom Perišićem, Marcelom Brozovićem te Šimom Vrsaljkom Inter je već na startu zaostao rezultatski za jakim Juventusom, u Ligi prvaka sve do poraza od Barce na Camp Nou milanski je klub dobro ”gurao.” Bez obzira na poraz od Barcelone Inter je ipak u dobroj situaciji, na 2. je mjestu u skupini s već spomenutom Barcelonom i Tottenhamom, cilj je europsko proljeće, odnosno prolazak skupine Lige prvaka, Nisu odustali ni od borbe za naslov prvaka Italije iako za Juventusom zaostaju ozbiljnih šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sad igramo dobro, jedva čekamo nove utakmice. Moramo se fokusirati na Ligu prvaka, želimo proći dalje. Nakon toga ćemo misliti na prvenstvo, ali tamo je još uvijek sve otvoreno,” izjavio je za Sky Sport hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, koji je poslao i poruku Barceloni, odnosno upozorenje. Podsjetimo, Barca je u prvoj utakmici na Camp Nou bila bolja od Intera i zasluženo slavila 2:0. Uzvrat je 6. studenog u Milanu.

“Napravili smo nekoliko pogrešaka na početku sezone, ali sad smo se vratili. Spalletti traži od nas da igramo svoju igru, svojim stilom. Da igramo onako kako znamo. I to protiv svakoga, pa i protiv Barcelone. Znamo da smo jaki, ali uvijek je jednostavnije pričati nego igrati. Sezona će biti duga, idemo jednu po jednu utakmicu. Ja ću biti zadovoljan ako dobijemo važne utakmice i ako se kvalificiramo u Ligu prvaka.”

Spomenimo kako je Vrsaljko ljetos stigao u Inter iz Španjolske, točnije iz Atletico Madrida, nažalost, nema naš nogometaš previše sreće ni s ozljedama, iako je prilagodba na Serie A tekla bezbolno. Naime, ima iskustva Šime s talijanskom ligom s obzirom kako je tri sezone igrao u Genoi i Sassuolu. Kaže Vrsaljko da je sretan u Apeninskom poluotoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretan sam u Interu. Perišić i Brozović su mi pomogli kada sam došao, ali već sam poznavao talijanski nogomet tako da i nije bilo potrebno previše privikavanja. Imamo dobru momčad, bolji smo iz dana u dan i na individualnoj razini”, zaključio je hrvatski nogometaš, koji je zbog ozljeda odigrao tek pet utakmica za Inter, još uvijek za milanski klub nije nastupio u Ligi prvaka. Prilika bi mogla biti već protiv Barcelone za nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.