Poruka izbornika Ante Čačića Marku Pjaci: ‘Vrati se još jači, imaš takav karakter…’

Foto: fah

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić poslao je poruku 21-godišnjem hrvatskom teprezentativcu Marku Pjaci nakon što je saznao koliko će duga biti njegova pauza. Naime, izbornik je saznao rezultate magnetske rezonancije i oni nisu nimalo ohrabrujući. Pjaca bi mogao pauzirati oko pola godine, pa čak duže. Podsjetimo, Pjaci su stradali prednji križni ligamenti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iznimno nam je žao što je Marka snašla ovako teška ozljeda, svi u svlačionici smo to doživjeli vrlo emotivno, zaista nam je teško palo. Ozljede su, nažalost, baš kao i porazi, sastavni dio sporta i vrlina je pobjednika da u tim teškim trenucima pronađu unutarnju snagu za vratiti se još jači”, rekao je Ante Čačić za hns-cff.hr te je dodao:

“Marko ima takav karakter i znam da će pristupiti oporavku s maksimalnim angažmanom kako bi se vratio na teren u punoj formi. U oporavku će imati maksimalnu potporu svih oko njega, od svoje obitelji i prijatelja preko svojih suigrača u reprezentaciji i klubu i liječnika obje ekipe do trenera Allegrija i mene kao izbornika reprezentacije. Želim mu od srca što brži i maksimalno uspješan oporavak.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, magnetska rezonancija potvrdila je strahove brojnih navijača, sugirača, Pjaci su stradali prednji križni ligamenti, što znači kako je za njega sezona završena. Eventualno ga u dresu Vatrenih možemo očekivati u listopadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.