Poruka legendarnog Edwina Van der Sara navijačima Manchester Uniteda: ”Uživajte u budućnosti”

Foto: Snimka zaslona

Za slavni Manchester United ovog prijelaznog roka potpisao je nizozemski 23-godišnji nogometaš Donny Van de Beek, donedavni igrač Ajaxa.  Nakon tog potpisa emotivnu je poruku preko Twittera poslao bivši legendarni golman kluba s Old Trafforda i nizozemske reprezentacije, Edwin Van der Sar, inače danas jedan od direktora Ajaxa.  Van der Sar je igrao vrlo važnu ulogu u transferu novog pojačanja Uniteda koje je stiglo iz Ajaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edwin Van der Sar, koji je za nizozemsku reprezentaciju odigrao rekordnih 130 utakmica u razdoblju od 1995. do 2008. godine, a igrao je i na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj u borbi za 3. mjesto protiv Hrvatske, kada su Vatreni pobijedili 2:1, poslao je poruku navijačima svog bivšeg kluba, Manchester Uniteda, da uživaju u budućnosti:

“Dragi navijači Manchester Uniteda. Čini se da su nam se putevi ponovo ukrstili. Jedan od nas dolazi vama ove sezone. Kao i mnogi drugi s nama je bio od malena. Brzo je postao jedan od najboljih, posebno zadnjih nekoliko godina. Uživajte u budućnosti”, između ostaloga je napisao Van der Sar na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.