Poruka za BBB stigla i iz Splita: ‘Hrvat uz Hrvata – podrška BBB!’

Foto: fah, snimka zaslona

U noći sa subote na nedjelju, na ulazu u Split osvanuo je transparent: “Hrvat uz Hrvata – podrška BBB!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“BUJICA IMA EKSKLUZIVAN VIDEO: Na ulazu u Split osvanuo transparent potpore uhićenim navijačima Dinama u Grčkoj!
SPLIT NOĆAS:
HRVAT UZ HRVATA – PODRŠKA BBB!
U noći sa subote na nedjelju, na ulazu u Split osvanuo je transparent koji nas vraća u dobra stara vremena kada je za dva kluba bratska – navijala cijela Hrvatska!
Redakciji Bujice noćas je dostavljen video s transparentom postavljenim na ulazu u grad pod Marjanom (kod skretanja za Solin) koji se ne može nikako drukčije protumačiti – već kao izraz nesebične potpore splitskih Hrvata Bad Blue Boysima uhićenima u Ateni…
Možemo se sportski svađati i biti suparnici u nogometu, voljeti svoje klubove Hajduk i Dinamo, ali kada nastupamo prema van, prema neprijateljima naše Domovine – i kada su u pitanju strateški nacionalni interesi; brat nek’ stoji uz brata, Hrvat uz Hrvata!
DALMACIJO, MORE MOJE – JEDNA DUŠA, A NAS DVOJE!
#iznadsvihHRVATSKA🇭🇷”, objavio je Velimir Bujanec na Facebooku.

Podsjetimo, grčko pravosuđe podiglo je optužnice protiv još 39 navijača zagrebačkog Dinama nakon što je navijač AEK-a izboden nožem u Ateni, čime je broj optuženih porastao na 69, rekao je izvor iz pravosuđa. Priznali su krivnju za sudjelovanje u tučnjavi, ali su negirali krivnju za ubojstvo grčkog navijača. Time se istražni postupak nastavlja i svi će natrag u pritvor. Danas pred suca izlazi posljednjih 35 navijača, javljaju grčki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.