Potencijalni povratnik: Slaven Bilić demantirao britanske medije, no, o ponudi Zdravka Mamića još uvijek bez komentara!

Foto: fah

Hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić demantirao je britanske medije koji pišu kako je meksički napadač Javier Hernandez nezadovoljan svojom pozicijom u redovim West Ham Uniteda i kako će već u siječnju napustiti londonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Netko je proširio glasine kako je Hernandez nezadovoljan u klubu, a to nema veze s istinom,” kazao je Bilić dodavši: “Hernandez je imao problema s ozljedom, no nadam se kako će se oporaviti do subote i gostovanja kod Burnleyja,”.

Meksikanac je ovoga ljeta stigao u West Ham iz Bayer Leverkusena za 20 milijuna eura. Do sada je u dresu ‘čekičara’ upisao devet nastupa i postigao tri gola.

Bilić se osvrnuo i na idućeg suparnika koji se nalazi na odličnom, šestom mjestu na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Burnley ove sezone igra jednako kvalitetno i kod kuće i na gostovanjima. Igraju dobro i morat ćemo biti hrabri i direktni,” kazao je Bilić.

U posljednjih pet međusobnih susreta West Ham je upisao svih pet pobjeda, a posljednju pobjedu Burnley je ostvario prije šest godina.

West Ham se trenutačno nalazi na 15. mjestu Premiershipa sa sedam bodova, dva više od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo također kako je Slaven Bilić, barem prema riječima savjetnika Dinama Zdravka Mamića, kandidat za povratak na klupu Vatrenih. Naravno, sve ovisi kako će završiti dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u 11. mjesecu, tada bi trebala biti poznata sudbina privremenog izbornika Zlatka Dalića, koji je s Vatrenima odradio sjajan posao u Kijevu te spasio što se u ovom trenutku moglo spasiti. Naime, ukoliko Vatreni prođu na SP Dalić će vjerojatno ostati, bez obzira na spekulacije o bogatoj ponudi iz inozemstva. Hrvatska ima status nositelja, međutim, to ne mora biti presudno.

Bilić još uvijek nije komentirao aktualna zbivanja oko hrvatske reprezentacije, kao ni najave Zdravka Mamića da je trebalo poslati zrakoplov u London po Bilića nakon Čačićevog odlaska. Takve se inače poruke mogu smatrati neozbiljnima. Naime, Bilić je trener u ozbiljnom engleskom prvoligašu i bilo bi u najmanju ruku groteskno kad bi bez iakvih ranijih konzultacija Slaven pobjegao zrakoplovom iz Londona za Zagreb i ostavio klub te navijače na cjedilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.