Potresi u Cedeviti: Više ne žele trojicu igrača koji su predstavljani kao veliko pojačanje

Foto: fah

Nova sezona za Cedevitu je krenula jako loše. Zbog toga su odlučili da će se riješiti trojice košarkaša koji su ovog ljeta predstavljeni kao velika pojačanja. Scotty Hopson može pronaći novi klub, a na Davida Stocktona i Duju Dukana se ne računa i oni mogu ostati u drugoj momčadi ako žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo napraviti zaokret. Nisu samo ova trojica kriva, nego cijela momčad na čelu sa mnom”, rekao je trener Veljko Mršić uoči gostovanja kod MZT-a u Skopju.

“Ovime otvaramo mogućnost da dovedemo igrače koji neće biti tako negativno iznenađenje kao ova trojica. Priznajemo da smo imali lošu selekciju, priznajemo pogrešku i moramo nešto poduzeti”, rekao je predsjednik Mladen Veber za Večernji list.

“Hopson je predobar igrač da bismo ga zadržali ako momčad s njim ne funkcionira. Uvijek u ovakvim situacijama ceh plaća stranac od kojeg se najviše očekuje”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stocktonu, sinu legendarnog NBA igrača Johna, i Dukanu, predloženo je da privremeno igraju za drugu momčad koja nastupa u A-1 ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.