Potresna ispovijest nekad uspješne tenisačice: Priča koja će sve naučiti da ne trebaju unaprijed osuđivati

Foto: Instagram

Jelena Dokić nekad je bila uspješna tenisačica, ali je prošla kroz jako teško razdoblje – zbog problema sa štitnjačom nije se mogla baviti gotovo nikakvom fizičkom aktivnošću, a na početku oporavka samo je hodala. Zbog bolesti je došla do 120 kilograma, a sada je 30 izgubila i nastavlja s borbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagramu je objavila fotografiju i priznala koliko joj je teško bilo to učiniti, ali shvatila je da bi njezina priča nekog mogla inspirirati pa je istupila u javnost.

“Nisam vidjela svijetlo na kraju tunela. Trebalo mi je puno vremena, ali i mnogo napornog rada, strpljenja i psihičke snage. Bilo je tu puno suza, teških trenutaka i užasnih dana, ali sam prebrodila to”, kaže ona.

“A onima koji osuđuju druge zbog težine i izgleda, mogu samo poručiti – molim vas, nemojte to raditi. Ne znate kroz što ta osoba prolazi, ne znate kakve su tu sve bitke, zdravstvene ili životne. Umjesto da ih osuđujete, pomozite im, i podržite ih”, poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.