Jelena Dokić nakon trauma koje je doživjela: ‘Borila sam se da imam bolji život jednog dana’

Foto: Instagram

Jelena Dokić, 37-godišnjakinja iz Osijeka, kao odlična tenisačica je osvojila šest titula i u jednom trenutku je bila četvrta tenisačica svijeta. No, obilježile su je traume iz života s ocem Damirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošla sam kroz puno toga, ali nije bilo puno opcija. Bilo je ili da prođem kroz to ili da odustanem. Skoro sam se ubila u toj fazi. Bez obzira koliko bi stvari postale teške, zbog zlostavljanja koje je činio moj otac, nasilja i maltretiranja, željela sam uvijek, kao i u tenisu, pronaći izlaz. Vjerovala sam da postoji nešto bolje, da mogu pronaći rješenje. Za to sam se borila – da imam bolji život jednog dana”, rekla je Dokić, a njezine izjave prenosi Blic.

Sada živi u Melbourneu u Australiji, a uspješna je sportska komentatorica i motivacijski govornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.