Osječanka Jelena Dokić skoro se rasplakala u emisiji uživo spominjući obitelj

Foto: snimka zaslona

Nakon što je prva tenisačica svijeta, Australka Ashleigh Barty osvojila Wimbledon na australskoj televiziji, taj je uspjeh komentirala rođena Osječanka, koja je inače igrala i pod srpskom i pod australskom zastavom, Jelena Dokić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Zaista je nevjerojatna, samo da kažem nešto prije nego što se tu raspadnem. Samo mi treba 15 sekundi. Želim pozdraviti njezine roditelje Roberta i Josie jer ljudi stalno podcjenjuju važnost obitelji. Ona stalno o tome govori, a ja kao netko tko nije imao tu podršku govorim da je to jako bitno. Ovo je primjer roditeljima u Australiji i cijelom svijetu kako da odgoje velikog šampiona i sjajno ljudsko biće”, rekla je.

Inače, nju je otac fizički maltretirao godinama, a smetala mu je i njezina veza s Hrvatom.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.