Potresna životna priča jednog od važnih igrača Nike Kovača: ‘Užasno je to što je napravio našoj obitelji’

Foto: fah

Francuz Lucas Hernandez, branič Bayerna hrvatskog stručnjaka Nike Kovača, ispričao je priču vezanu uz svog oca Jeana Francoisa. Nai,e on ne zna gdje je više od gotovo dvadeset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napustio je obitelj, a Lucasova majka tako se morala samostalno brinuti za dvojicu sinova.

” Jednoga nas je dana napustio i više ga nikada nismo vidjeli niti čuli. Moj brat i ja smo imali, teško, ali sretno djetinjstvo. Nikada ga nisam niti pokušavao pronaći. Kada sam bio manji razmišljao sam o tome kako bih želio znati gdje je i nešto više o njemu, ali znam da nas je napustio jer nas nije volio. A ako nas nije volio i bolje da je otišao”, smatra on.

“Sada kada sam postao otac postao sam svjestan onoga što nam je napravio. Ako ga jednoga dana i nađem razgovarat ćemo. Jedno je sigurno, ovakvu stvar svom djetetu nikada ne bih napravio”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.