Potvrđeno: Filip Hrgović bori se na boksačkom eventu desetljeća

hrgović
Foto: Twitter

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović saznao je ime protivnika na meču koji će se održati sljedećeg mjeseca. Naime, borit će se protiv Marka De Morija na velikoj boksačkoj priredbi koja će 23. prosinca održati u Saudijskoj Arabiji. Uoči božićnih blagdana ćemo pratiti ovaj spektakl u Saudijskoj Arabiji, a teško da se boksačka godina može zaključiti bolje od ovog teškaškog ‘‘Dana obračuna‘‘, kako glasi naslov priredbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivnik mu je Australac najpoznatiji po svojoj borbi iz 2015. godine, kad se suprotstavio Davidu Hayeu u njegovoj povratničkoj borbi. De Mori je tad ekspresno izgubio, ali je ipak izgradio ime i zaradio velike novce

> Hrgović ostao bez promotora, ali to bi zapravo moglo biti dobro za njega

Dio novca uložio je u nekretnine na hrvatskoj obali, jer je od 2014. godine bio u braku s hrvatskom powerliftericom Milijanom Vojnović.

Mnogi su očekivali da će Hrgović, koji je obavezan izazivač po IBF-u, imati puno atraktivnijeg protivnika, s obzirom da De Moir nije na njegovoj razini, ali to se nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Rijadu će se boriti i Daniel Dubois, bivši izazivač Oleksandra Usika, protiv Millera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.