Potvrđeno: Odgođena utakmica Dinama u Ateni, moguće da će se igrati idući tjedan

Foto: fah

Veliki incident dogodio se sinoć u Ateni gdje su, prema navodima grčkih medija, Bad Blue Boysi kod stadiona AEK-a napravili totalni kaos, a pri čemu je jedan Grk izboden nožem te je preminuo u bolnici. Utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka između AEK-a i Dinama, predviđena za utorak, 8. kolovoza odgođena je prema odluci UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo će na vrijeme obavijestiti javnost o novom terminu odigravanja utakmice kao i o svim novostima vezano za ovu temu.

Utakmica je otkazana, sve bi trebalo biti prebačeno na idući tjedan. Grci traže od UEFA-e da se Dinamo drakonski kazni iako je danima poručivao da se ne dolazi u Atenu i nije prodavao ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šet je osoba hospitalizirano, a među njima su trojica Hrvata.

Pokreće se interna istraga: Kako su navijači uspjeli doći skroz do Atene?

Kako navode mediji, bit će pokrenuta interna istraga o postupanju grčke policije nakon nasilnih incidenata između navijača zagrebačkog Dinama i grčkih navijača u Nea Filadelfiji u kojima je jedna osoba poginula, javlja grčka agencija ANA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.