Poveznica: Darijo Srna – Šahtar – Dinamo

Foto: GNK Dinamo

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna, legenda je Šahtara i jedan od najvećih igrača spomenutog kluba u 21. stoljeću. Srna je za ukrajinski klub igrao čak 15 godina te je stekao veliko poštovanje navijača spomenutog kluba, a osim što je trener u stručnom stožeru Šahtara on je i ambasador kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: GNK Dinamo

Naime, Srna je u ulozi predstavnika Šahtara bio domaćin Dinamu, koji, kako smo već pisali, večeras od 19:00 sati u Harkivu igra protiv Šahtara u sklopu trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije bio je zvijezda službene večere prilikom druženja klupskih delegacija Šahtara i Dinama, Srna je u ime Šahtara predsjedniku hrvatskog prvaka, Mirku Barišiću,  poklonio rudarska oruđa, inače simbole kluba iz Donbasa, dijela Ukrajine koji je poznat po rudarstvu. Rudarska oprema koja je uručena Barišiću je, dakako, pozlaćena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon toga Darijo Srna gledao je utakmicu mladih momčadi ukrajinskog i hrvatskog prvaka, koja je završila 1:1, Srna je bio u društvu Darija Zahore, inače svog kuma te Zorana Mamića, sportskog direktora Dinama.

Poslije utakmice Srna se pozdravio i s Igorom Jovičevićem, trenerom mlade momčadi Dinama, koji je svojedobno kao mladi igrač bio proglašen jednim od najvećih talenata svoga vremena. Srna i Jovičević znaju se iz vremena dok su obojica igrali u Ukrajini.

Podsjetimo, nakon prva dva kola grupne faze Lige prvaka Dinamo i Šahtar imaju po tri boda. Na prvom je mjestu veliki favorit skupine, ujedno i favorit Lige prvaka, Manchester City, sa svih šest osvojenih bodova, dok je na začelju Atalanta iz Bergama bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.